Koulutettu hieroja, Personal Trainer ja markkinointi -ja brändäyshenkilö

Ammattilainen palveluksessasi!

Olen Jenni Äijälä, tarjoan monipuolisia hyvinvointiohjelmia yrityksessäni Hieronta & Hyvinvointi JenniSofia. Uskon, että hyvinvointi on kokonaisvaltainen kokemus, ja haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan täyden terveyden ja hyvinvoinnin. Tarjoan erilaisia hieronta- ja rentoutushoitoja, jotka auttavat lievittämään stressiä, rentouttamaan kehon lihaksia ja edistämään verenkiertoa. Ammattitaitoni ja kokemukseni ansiosta pystyn räätälöimään ohjelmat asiakkaideni tarpeiden mukaisesti. 


Olen positiivinen ja nauravainen ulospäinsuuntautunut paljasjalkainen Raahelainen kahden lapsen aktiivinen äiti, jonka intohimot ovat liikunta, treenaaminen, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, ihmisten auttaminen sekä koirat ja koirankasvatus. 


Harrastan ympärivuoden luonnossa liikkumista, kuntosalilla, kotona ja ulkona treenaamista, syksyisin kuljen hirvi- ja lintujahdissa, talvisin hiihdän, lumilautailen ja moottorikelkkailen, koirien kanssa taas tulee lenkkeiltyä, kierrettyä kotimaassa sekä ulkomailla koiranäyttelyissä ja olen mukana myös vanhempieni Mäkiharjun koirakennelin koirankasvatuksessa sekä toimin Raahen alueella Kennelliiton koulutettuna luku- sekä kaverikoiraohjaajana koirieni kanssa. Olen Imetyksen Tuki Ry:n koulutettu imetystukiäiti ja pyöritän Raahessa kuukausittain toimivaa imetyskahvilaa. Toimin Raahen alueella myös kantovälinetukihenkilönä ja kotonani toimii Raahen Kantovälinelainaamo.


Olen aina ollut liikunnallinen ja harrastanut sekä kilpaillut elämäni aikana monissa eri urheilulajeissa, joita ovat esimerkiksi ratsastus, judo, maastohiihto ja pesäpallo. Ensimmäisen lapseni vuonna 2017 saatuani kiinnostuin enemmän kuntosalilla treenaamisesta ja se kiinnostus ja intohimo johtikin personal traineriksi kouluttautumiseen vuonna 2020. Valmistumisen jälkeen olin töissä kuntosalilla asiakaspalvelussa sekä personal trainerina, kunnes koin uupumisen. Vedin hetken aikaa happea, annoin uupumisesta palautumiselle aikaa ja mietin mihin suuntaan haluan tulevaisuudessa elämässäni mennä. Päätin kouluttautua lisää terveyden- ja hyvinvoinnin alalle ja 01/2022-06/2023 opiskelinkin Koulutetuksi Hierojaksi, pientä lisähaastetta opiskeluihin toi samanaikainen raskaus, synnytys ja opiskelu vauvan ensimmäisten 6kk ajan. Siitäkin selvittiin kunnialla ja valmistuin stipendin kanssa yhtenä luokkani parhaiten opiskeluissa menestyneimmistä oppilaista.


Osaan elää hyvin juuri tässä hetkessä ja olla miettimättä elämää kauas eteenpäin, mutta pakko myöntää, että tulevaisuuden suunnitelmat siintävät jo silmissä ja suunnitelmissa on kouluttautua lisää terveyden- ja hyvinvoinnin alalle tarjoten palveluita myös raskaana oleville ja vastasynnyttäneille sekä jatkokouluttautua yksilövalmennuksien ja hieronnan parissa esimerkiksi ravitsemukseen ja purentalihasten hieromiseen liittyen.

01/2022 – 06/2023 Koulutuskeskus Brahe, Raahe

Hieronnan ammattitutkinto (180 op)


03/2020 – 11/2020 Fitverstas Oy, Kokkola

Personal Trainer


04/2019 – 12/2019 Imetyksen Tuki Ry

Imetystuen jatkokurssi

Imetystuen peruskurssi


09/2014 – 05/2015 Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Raahe 

Organisaatioiden ja työyhteisöjen johtamisen perusopinnot (25 op)


09/2014 – 05/2015 Oulun avoin yliopisto

Kauppatieteiden perusopinnot 

o Taloustieteen perusteet (5 op) 

o Markkinoinnin perusteet (5 op)


09/2010 – 12/2013 Keski-Pohjanmaan Ammattikorkeakoulu, Kokkola

Johtajuuden, markkinoinnin ja yrittäjyyden Tradenomi


03/2011 – 03/2011 Suomen Kennelliitto

Kasvattajan peruskurssi


08/2007 – 06/2010 Raahen Porvari- ja Kauppakoulu

Asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomi 

Koulutettu hieroja

Markkinointi -ja brändäys henkilö

Personal Trainer

unsplash