Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa pyritään helpottamaan asiakkaan tuki- ja liikuntaelinten ja fyysisen hyvinvoinnin ongelmakohtia. Hieronta on panostamista omaan henkiseen ja myös fyysiseen hyvinvointiin ja vastataan asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman yksilöllisesti tarjoten kiireettömän, miellyttävän, rentouttavan ja stressittömän kokemuksen.


Haluamme palvella asiakkaat aina mahdollisimman hyvin ja paneudumme asiakkaan tuki- ja liikuntaelin haasteisiin etsien haasteen aiheuttajaa ja pureutuen sen hoitamiseen.


Annamme asiakkaalle kokonaisvaltaisen kokemuksen sisältäen tärkeät alkututkimukset, hieronnan, esi- ja jälkihoitoja, ongelmien ennaltaehkäisyä ja kehon hyvinvointia. Hoidon yhteydessä tarvittaessa myös raajanivelten mobilisointia, lymfateippausta, kylmä- ja lämpöhoitoa maksimoidakseni klassisen hieronnan vaikutukset.

Lymfahieronta

Lymfahieronta eli nestekiertoa edistävä hieronta auttaa rentoutumaan, lievittämään stressiä ja vähentämään erilaisia turvotustiloja kehossa. Lymfahieronta on ihanan rauhallista, lempeää ja usein asiakas onkin ottanut hoidon aikana pienet päiväunet. Hoidon yhteydessä mahdollista myös lymfateippaus, asentohoito ja kylmä- tai lämpöhoito lymfahieronnan vaikutusten tehokkuuden edistämiseksi. Asiakas saa hoitohuoneellani kiireettömän, miellyttävän, rentouttavan ja stressittömän kokemuksen.

Raajanivelten mobilisointi

Raajanivelten mobilisoinnissa edistetään raajojen nivelien liikkuvuutta, lievennetään nivelien kipua, parannetaan nivelruston aineenvaihduntaa ja vähennetään tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä. Nivelten mobilisointi on mahdollista tehdä myös hierontahoidon yhteydessä.

unsplash